Vlees informatie
Filetlapje ook wel (ongepaneerde) schnitzel genoemd, is eenvoudig te bereiden. Bak ze om en om in de pan of op de grill. Het is snel klaar.
Filetlapje ook wel (ongepaneerde) schnitzel genoemd, is eenvoudig te bereiden. Bak ze om en om in de pan of op de grill. Het is snel klaar.
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:
1 rookworst (magere à 250 g), 1 citroen, 750 g pompoen, ¼ krop ijsbergsla (of 100 g), 125 g rijst (meergranen), 125 ml melk, 3 eetlepels bieslook (vers, fijngehakt), 2
8 plakjes rauwe ham (compact, stevig, niet al te dun), ½ rijpe meloen, 100 g feta, 2 eetlepels olijven (groen, ontpit), 1 eetlepel witte jnazijn, 1 theelepel mosterd, 3
1 varkensfiletrollade, snufje peper (versgemalen), 50 g boter (zachte), 1 winterwortel (in reepjes), 1 prei (in reepjes), 150 g knolselderij (in reepjes), snufje zout, 1
500 g hamlappen, 3 teentjes knoflook, 1½ eetlepel chilipoeder, 1 theelepel zwarte peper, 1 theelepel djinten (komijn), 1 theelepel kaneel, 1 theelepel ketoembar
2 kilo spareribs, 3 teentjes knoflook (geperst), 6 eetlepels honing, 6 eetlepels tomatenpuree, 1 eetlepel sesamolie, 2 eetlepels ketjap manis, ½ theelepel sereh (poeder,
4 varkensfiletlappen (á 125 gram), 1 eetlepel mosterd (grove), snufje zout, snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 3 sjalotjes (fijngehakt), 1 teentje knoflook
400 g varkenslever (in dikke plakken), 3 dl melk, 3 uien (in 8 parten), 12 blaadjes salie (verse), 12 plakjes ontbijtspek (gehalveerd)
150 g salami (in plakjes), 150 g bakbacon (in plakjes), 1 aubergine, 1 eetlepel olie, 3 eieren, snufje peper, 1 eetlepel peterselie (verse, fijngehakt), 250 g
250 g spekblokjes, 150 g geraspte kaas (jonge), 1 teentje knoflook (geperst), 2 eieren, 1 ui (fijngesnipperd), snufje peper (versgemalen), 1 pakje spinazie (diepvries,
500 g half-om-halfgehakt, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, 2 grote uien, 300 g worteltjes, 300 g sperziebonen, 1 zakje kruidenmix (voor gehaktsaté), 4 eetlepels olie, 1-2
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit