Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Currykarbonades

Currykarbonades

4 eetlepels zonnebloemolie, 1 eetlepel currypasta (milde Indiase uit een pot), 4 haaskarbonades, 2 rode uien, 1 rode peper, 4 sinaasappels (bij voorkeur biologisch), 1

Mexicaanse tortilla met varkensvleesreepjes

Mexicaanse tortilla met varkensvleesreepjes

500 g varkensvleesreepjes, 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse), 4 grote tortilla's, ½ krop ijsbergsla, ¼ komkommer (in blokjes), 3 eetlepels olie, 1 avocado (in blokjes), 3

Lenteschotel met nasivlees

Lenteschotel met nasivlees

500 g nasi/bamivlees
, snufje peper (versgemalen)
, 3 eetlepels olijfolie
, 2 uien (fijngehakt)
, 2 worteltjes (in blokjes)
, 1 courgette (in blokjes)
, 1 blik maïs (á

Varkensoester met sjalotjes en oesterzwammen

Varkensoester met sjalotjes en oesterzwammen

4 varkensoesters (á 125 g stuk), 4 sjalotjes (fijngesnipperd), snufje peper (versgemalen), 150 g oesterzwammen, 1 eetlepel peterselie (verse, fijngehakt), snufje zout, 50

Gegrilde saucijsjes

1 eetlepel olie, 4 saucijsjes (á 125 g stuk), ½ liter bouillon (kruidenbouillon), BBQ (grillplan of ovengrill)

bacon-salami-quiche

Bacon/salami quiche

150 g salami (in plakjes), 150 g bakbacon (in plakjes), 1 aubergine, 1 eetlepel olie, 3 eieren, snufje peper, 1 eetlepel peterselie (verse, fijngehakt), 250 g

Gegrilde karbonade met frisse groene salsa

4 schouderkarbonades (á 125 g), 4 eetlepels olijfolie, ½ eetlepel citroensap, 1 teentje knoflook (geperst), 1 theelepel paprikapoeder, ½ takje oregano, snufje

Varkenshaas met Terschelling cranberrysaus

Varkenshaas met Terschelling cranberrysaus

500 g varkenshaas (ca 2 stuks), 250 g cranberry's (verse), 200 g suiker, 2 dl sinaasappelsap (verse), 1 sinaasappel (rasp van), 50 g boter, snufje peper (versgemalen),

Rollade met Italiaanse tomaten-rozemarijnsaus

1 doorregen varkensrollade (ca. 1 kg), olijfolie, 1 ui, 6 vleestomaten, 1 takje rozemarijn (vers), 1 eetlepel Italiaanse kruiden, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels

Pittige speklapjes met ananas

4 speklappen (á 100 g), 2 theelepels sambal badjak, 2 eetlepels roerbakolie, 1 kleine ananas, 6 bosuitjes, 2 eetlepels koriander (verse, fijngehakt), snufje zout, snufje