Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Hete balletjes met pittige tomatensaus

Hete balletjes met pittige tomatensaus

200 g rundergehakt, 2 eetlepels koffieroom, snufje zout, 1 grote vleestomaat, snufje peper, 2 eetlepels paneermeel, 1 ui, 4 eetlepels olie, 5 eetlepels chilisaus

Pastaslaatjes met pekelvlees en Italiaanse dressing

16 plakjes pekelvlees (dun gesneden), 8 eetlepels pijnboompitten, 3 tomaten (pomodori), 6 augurken (zoetzuur), 1 blikje asperge (groen of wit, 160 g uitlekgewicht), 6

gehaktschotel met kerrie

Gehaktschotel met kerrie uit de oven

Een gehaktschotel uit de over is niet moeilijk om te maken en erg lekker.  Gehakt is een echte alleskunner. In soepen of sauzen, worstenbroodjes of saucijzenbroodjes, als

gevulde tomaat

Griekse gevulde tomaten – Yemista

Dit recept voor smakelijk gevulde tomaten komt oorspronkelijk uit Griekenland, waar ze Gemista (Yemista) heten. Om 3 grote of 4 middelgrote tomaten te vullen Kook vooraf

Entrecote met rode ui en limoen

4 rode uien, 2 limoenen (bij voorkeur biologisch), 2 eetlepels olijfolie, 600 g entrecôte (aan één stuk), 1 eetlepel tijm (verse), 1 dl bouillon (rundvlees), snufje zout

Rosbief met balsamicosjalotjes

750 g rosbief, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 2 eetlepels olijfolie, 9 sjalotjes (in kwarten), 2 eetlepels suiker (fijne), 2 eetlepels balsamicoazijn

Thaise babi pangang

Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaal en laat de procureur hier minimaal een half uur in marineren. Keer het vlees minimaal 1 keer om tijdens dit half

Hartige taart

Hartige taart

Verwarm de oven voor op 175°C. Verhit in een koekenpan 25 g boter en bak hierin het gehakt in ca. 5 minuten rul. Voeg knoflook en preiringen toe en bak deze ca. 5 minuten

Knapzakjes met kerriegehakt

Knapzakjes met kerriegehakt

600 g rundergehakt, 1 ui, 2 theelepels kerriepoeder, 1 teentje knoflook, 16 vellen filodeeg, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels sesamzaad, snufje peper, snufje zout,

Biefstuk Wellington

4 biefstukken (á 100 g), snufje peper (uit de molen), 8 velletjes filodeeg (ca.15x15 cm), 80 g roomkaas (met mierikswortel), 6 eetlepels boter en 4 takjes tijm.