Meer recepten met kalfsvlees

Bekijk alles
Draadjesvlees kalfssukade

Draadjesvlees van kalfssukade

Draadjesvlees van kalfssukade met een Italiaans tintje!  Bereidingstijd: 30 minuten voorbereiden, 3 uur sudderen. Haal een half uur voor bereiden de kalfssukade uit de

Bouillon van kalfsstaart met witlof, ham en roquefort

kalfsstaartstuk (1.00 kilo), water (2.00 liter), ui (1.00 middelgrote), worteltjes (2.00), prei (0.50 kleine), witte peper (6.00), laurierblaadje (1.00), tijm (2.00

Sous vide kalfsrib-eye met salie

Maak de kalfsjus door deze met de salie kort te laten pruttelen. Gaar de rib-eye sous vide minimaal 2 uur op de gewenste kerntemperatuur. Verhit een grillpan op hoge

Kalfsrib-eye met mosterdsaus

Jouw rib-eye rood, medium of rose? Check het met een kerntemperatuurmeter of de handtest De kalfsrib-eye’s een half uur voor de bereiding uit de koelkast halen. De

kalfsvlees ceasar

Kalfsvlees Caesar salade

Kalfsvlees misstaat niet bij een goed gevulde Caesar salade. Licht verteerbaar en zacht van smaak is het een heerlijke, voedzame aanvulling op alle andere ingrediënten.

Krokant gebakken kalfszwezerik

Haal het vlees een half uur van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen Was de wortelen, prei, bleekselderij en pel de ui en snijd ze in grove stukken

Kalfsfricandeau met tonijnsaus

750 g kalfsfricandeau (aan 1 stuk), 2 theelepel tijm, 250 g soepgroenten, 150 g mayonaise, 1 blikje tonijn op olijfolie (à 185 g

Tapenade van olijven en roompaté

Tapenade van olijven en roompaté

200 g paté (room), 200 g olijven (knoflook)
, 1 theelepel citroensap
, 2 eetlepels kappertjes


kalfslever pokebowl

Kalfslever pokebowl

Kalfslever op je pokebowl? Ben je op zoek naar een gezonde en gemakkelijke maaltijd, dan is de pokebowl een goede en ook nog eens heerlijke optie. Kleurrijk, gevarieerd

Cote de veau maitre d’hotel

4 kalfskoteletten, 100 g boter, 1 ui (gesnipperd), 1 eetlepel groene kruiden, citroensap, worcestersaus, olijfolie, zout en peper uit de molen