Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Runder rib-eye met rode wijnsaus

Handig: de bereidingsvideo onder het recept! Het vlees 30 minuten voor gebruik uit de koeling halen. De sjalotjes fijnsnijden en met de tijmtakjes aanzetten in de pan. Na

Tartaar met een spaghettitorentje

Tartaar met een spaghettitorentje

1 tartaar (á 40 g of een half tartaartje)
, 1 kleine tomaat
, 2 worteltjes
, 1 theelepel margarine (plantaardige), 35 g spaghetti
, 1 eetlepel doperwten (diepvries)
, een

Brabantse vlees-salade

Brabantse vleessalade

300 g magere runderlappen (gaargestoofd of gekookt), 100 g worteltjes (gaargekookt), 100 g zoetzure zilveruitjes (en een beetje van het vocht), 150 g augurken, 4

Provençaals eenpansgerecht met biefstukreepjes en krieltjes

Snij alle groenten in blokjes. Verwarm de olie in de pan op middelhoge temperatuur. Bak de rundvleesreepjes rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en bewaar deze op een

Bavette Andalusia

Verwarm de oven op 175 °C hete lucht. Droog de bavette met keukenpapier. Smeer het vlees rondom in met de zonnebloemolie en bestrooi met de kruiden. Laat 30 min marineren

Franse runderstoofpot

500 g runderriblappen, 150 g sjalotjes, 1 winterwortel, 1 rode paprika, 200 g champignon, 2 eetlepels olijfolie, 125 g spekreepjes (gerookte), 1 eetlepel bloem, 2 takjes

Kogelbiefstuk bakken

Gebakken kogelbiefstuk met haricots verts en kriel

Wie de kunst van het biefstuk bakken beheerst, zet in enkele minuten een perfect dichtgeschroeide kogelbiefstuk op tafel, mals en sappig. Ook op de barbecue kun je

Rundvlees burger met gegrilde groenten van de BBQ

Haal de burgers 30 minuten van te voren uit de koelkast. Verwarm de BBQ voor op 220 – 250 ˚C De kooltjes/briketten gloeien en zijn dan bedekt met een wit aslaagje. Je kan

Worststicks met aardbeien en kiwi

50 g grillworst (aan één stuk), 50 g leverworst (aan één stuk), ½ kiwi, 6 kleine aardbeien, spiezen

Empanadas met pittig rundvlees

150 g rundergehakt, ½ ui (gesnipperd), 2 teentjes knoflook (gesnipperd),  15 g boter, 1 eetlepel olijfolie, 25 g amandel (schaafsel),  25 g rozijnen, ½ theelepel kaneel,