Pasta Bolognese
Iedereen kent wel spaghetti met bolognesesaus. Het is de beroemdste Italiaanse pastasaus ter wereld! Er zijn veel verschillende manieren om deze heerlijke vleessaus uit
Chili con carne met paprika
Extra rijke variant met paprika,op de originele chili con carne. Verwarm de olie in de pan op middelhoge temperatuur. Bak de spekjes goudbruin. Laat ondertussen de bonen
Moors lamsrack
Steek de BBQ aan om te grillen; zorg voor een hoge temperatuur (220 graden) en werk het liefst met een gietijzer rooster. Smeer de lamsrack in met olijfolie. Grill de
Aardappelpreisoep met rookworst
1 rookworst (à 250 gram), 2 eetlepels boter, 225 g prei (in dunne ringen), 750 ml runderbouillon, 300 g aardappels (geschild en in kleine blokjes), 2 theelepels tijm, 150
Procureur gevuld met appeltjespaté
750 g procureur (ontbeende schouderkarbonadestuk), 50 g appels (gedroogde), 75 g runderlever, 75 g rundergehakt, 75 g speklap, 1 eetlepel gembersiroop, 100 g katenspek,
Mexicaans stoofvlees
De bereidingsvideo staat onder de bereidingswijze. Verwarm een braadpan, voeg olijfolie en boter toe, laat uitbruisen. Braad het vlees rondom aan. Schep het uit de pan.
Buikspek uit de snelkookpan
Doe alle groente in de snelkookpan met wat boter en laat ze even lekker glazig worden. Leg hierna het buikspek op de groenten en giet dan de bouillon erbij, totdat het
Pulled Pork van de barbecue
Haal het vlees bij voorkeur een uur van te voren uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Maak een heerlijke dry rub van verschillende kruiden of gebruik een
Rookworst Doria
1 kleine rookworst (geweld, grof of fijn naar keuze), 50 g katenspek, 1 grote komkommer, 1 eetlepel Provençaalse kruiden, 250 g zuurkool, aardappelpuree (voor 2
Mama’s sudderlapjes
600 g magere runderlappen , 2 uien , 250 g champignons , 3 tomaten , 2 eetlepels bloem , 4 eetlepels margarine (vloeibare) , 2 theelepels Provençaalse kruiden , 3
- 1
- 2