Kalfsvlees salade vol verse groenten
Het kalfsvlees voor deze salade (heel malse en magere achtermuis) is vooraf aangebraden en gegaard tot een kerntemperatuur van 58 graden. Garen kan in een pan met deksel
Low carb salade met ham
Leg de ham in een ovenschaal en gaar op 175 graden voor 30-40 minuten in een voorverwarmde oven. Blancheer de haricots verts tot ze iets verder dan beetgaar zijn en
Kalfsvlees Caesar salade
Kalfsvlees misstaat niet bij een goed gevulde Caesar salade. Licht verteerbaar en zacht van smaak is het een heerlijke, voedzame aanvulling op alle andere ingrediënten.
Runderbouillon
Toegegeven, zelf verse runderbouillon maken kun je het beste op je gemak doen. De voorbereidingen vragen niet veel tijd, maar de bouillon moet wel wat uurtjes trekken.
Rundvlees met rode curry
Gesudderd rundvlees met rode curry is heel aromatisch en je kunt het zo pittig maken als je zelf lekker vindt. Met dit recept maak je thuis een heerlijke verse curry
Kalfsworstjes met pompoenstamppot
Deze stevige stamppot smaakt net even anders door de zoete aardappel gecombineerd met pompoen. De sappige kalfsworstjes zijn gemaakt van gekruid kalfsgehakt. Verse
Rib-eye met whiskysaus
Met een mooie rib-eye met whiskysaus zit je bij de vleesliefhebbers meestal wel goed voor een geslaagd diner. Een goede rib-eye heeft een klein randje vet en is –
Zuurkoolschotel met verse knakworst
Deze zuurkoolschotel met verse knakworst is heerlijk als hij aan het eind even wordt afgebakken in de oven. Voorbereiding Schil en snijd de aardappels. Spoel de
Stifado uit de oven
Stifado is een klassiek runderstoofgerecht uit de Griekse keuken. Grote smaakmakers in het gerecht zijn een flinke hoeveelheid meegestoofde kleine uitjes en specifieke
Brisket slow uit de oven
De brisket is een groot stuk vlees van de runderborst. Niet het meest malse deel van de koe, maar met een lange garing wordt dit vlees superzacht en smaakvol. Denk voor
Kalfsoester met papardelle en funghi
Zacht en mals kalfsvlees! Kalfsvlees wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn delicate smaak en mooie textuur. Dat niet alleen: kalfsvlees zit vol waardevolle
Saltimbocca met pappardelle en Marsala
Saltimbocca (Nederlands: ‘spring in de mond’) is een specialiteit uit de Italiaanse keuken. Het traditionele recept bestaat uit dunne lapjes kalfsvlees,